Renovering av hydraulhammare

En hydraulhammare är ett mångsidigt tillbehör till en grävmaskin. Montera hydraulhammaren på grävmaskinen och använd den som rivningsrobot vid rivningsarbeten, för att slå ner och krossa stora stenar, utföra håltagning och pålning. En hydraulisk hammare är ett kraftfullt verktyg som förstås utsätts för stor belastning under arbetets gång. Har din hydrauliska rivningshammare blivit skadad och behöver renoveras?

Vi på Maskintillbehör i Grums AB ser till att din hydraulhammare renoveras snabbt och effektivt, så att arbetet inte behöver stå still onödigt länge.

Renovering av hydraulhammare från Chicago Pneumatic

Har du en hydraulhammare av märket Chicago Pneumatic? Vi på Maskintillbehör i Grums AB är specialutbildade på just lätta, medeltunga och tunga hydraulhammare från Chicago Pneumatic. Kanske har du en hydraulisk hammare från CP som du vill montera automatisk smörjning på eller så behöver du byta cylinderhylsa? Vi utför renovering och service av din hydraulhammare från Chicago Pneumatic!

Renovering och service av övriga märken

Kontakta oss för renovering av en hydraulhammare av övrigt märke. Det kan handla om Atlas Copco, Bobcat, Caterpillar, Hanwoo, Krupp, OMD, Italdem, Furukawa, IRM Montabert, Topa, Sandviken Rammer, Rotair, Star, Soosan, Stanley, m fl.
Vi säljer också reservdelar för hydraulhammare!