Service, påbyggnad & reparation av entreprenadmaskiner

Ring 0555-210 18 »
Maskintillbehör i Grums har stor erfarenhet av service- och reparationsarbeten på Rototilt, grävmaskiner och andra maskiner som används vid entreprenad. Vi gör din maskin startklar och redo för nästa uppdrag!

Centralsmörjning

Entreprenadmaskiner behöver smörjas för optimal drift. Genom att montera centralsmörjning slipper ni smörja manuellt och maskinen kan fortsätta i drift utan avbrott. Vi monterar centralsmörjning på grävmaskiner och tiltrotatorer.

Läs mer

Montage & påbyggnad

Inget jobb är för litet och vi är kända för vår goda service. Vi har stor erfarenhet av maskiner och vet hur kritiskt det kan vara om de inte fungerar som de ska. Vi ser till att era entreprenadmaskiner är servade, lagade och har rätt utrustning.

Läs mer

Renovering Rototilt

Att montera en Rototilt (eller andra tiltrotatorer) på en grävmaskin kommer underlätta ert grävjobb oerhört. Kontakta oss för påbyggnad av Rototilt. Har olyckan varit framme utför vi även renovering och sedvanlig service av begagnade tiiltrotatorer.

Läs mer

Centralsmörjning i Göteborg

Centralsmörjning i Göteborg för tiltrotatorer & grävmaskiner. Entreprenadmaskiner behöver smörjas för optimal drift. Genom att montera centralsmörjning slipper ni smörja manuellt och maskinen kan fortsätta i drift utan avbrott. Vi monterar centralsmörjning på grävmaskiner och tiltrotatorer.

Läs mer

Lackering

När du lämnar in din tiltrotator hos oss så har du möjligheten att få den lackad av lackeraren Rickard som jobbar hos oss.

Läs mer