Renovering av tiltrotatorer

Ring 0555-210 18

Vi utför service och renovering av tiltrotatorer av alla märken i hela Sverige. En tiltrotator är ett viktigt tillbehör på grävmaskiner och skogsmaskiner. Den gör så att skopan (eller annat tillbehör) kan roteras, vridas och vinklas. Det underlättar vid grävande, men också i skogsarbetet, eftersom gripklon behöver vridas och vinklas vid lastning av stockar. De flesta tiltrotatorer är hydrauliska.

Snabba reparationer av tiltrotatorer

När olyckan är framme och din tiltrotator behöver renoveras är det ofta bråttom. Det är inte optimalt när ett jobb står stilla – varje minut kostar! Maskintillbehör i Grums AB kan hjälpa till med snabb renovering av din tiltrotator så slipper ni stillestånd på maskinen i onödan. Vi kan till och med renovera under en helg!

Vi hämtar & lagar

Om ni inte har tid att komma hit med Rototilten så kan vi hämta den åt er, eller så kan ni skicka den med DHL eller dylikt så skickar vi den tillbaka när den är klar.

Renovering av Rototilt och andra märken

Det finns en del tiltrotatorer och märken på marknaden idag, men den mest kända är nog Rototilt. Det svenska företaget Rototilt firar 30 år på marknaden och har sin verksamhet i Vindeln i Västerbotten. (Rototilt hette tidigare Indexator).

Behöver du renovera din Rototilt? Hör av dig!

Vi renoverar Engcon tiltrotatorer

I början av 1990-talet startades företaget Engcon som säljer tiltrotatorer. Företaget ligger i Strömsund i Jämtland och erbjuder många modeller på tiltrotatorer, gripar och fästen till entreprenadmaskiner.

Är du ute efter renovering av din Engcon tiltrotator? Hör av dig!

Vi renoverar Steelwrist tiltrotatorer

Det stockholmsbaserade företaget Steelwrist har en historia som går tillbaka till 1970-talet. De säljer många olika modeller av tiltrotatorer, fästen och redskap till entreprenadmaskiner. Har du en tiltrotator från Steelwrist som behöver renovering?

 

Kontakta oss!

Vi renoverar alla märken!

Har du en maskin med en tiltrotator av annat märke? Kanske en Essverk, OilQuick, SMP eller annat? Inga problem, vi renoverar alla märken på marknaden!

Har ni någon fundering om renovering så kontakta oss!