Vi är bäst på tiltrotatorer & centralsmörjning i Stockholm

Ring 0555-210 18 »

Välkommen till oss på Maskintillbehör!
Ända sedan 1970-talet har vi tagit oss an tiltrotatorer, grävmaskiner och hjullastare i Stockholm för renovering, montering och service. Vi förser dig med rätt påbyggnadsutrustning för det aktuella projektet.

Service, påbyggnad och montering av högsta kvalitet

Vi åtar oss jobb av alla storlekar och vet hur kritiskt det är när en maskin inte fungerar. Därför ser vi till att dina entreprenadmaskiner blir servade, lagade och har rätt utrustning, effektivt och smidigt.

Vår välrenommerade kundservice kommer på köpet.

Därför ska du välja Maskintillbehör:

  • Vi erbjuder reservdelar med snabb leverans
  • Med mer än 50 års erfarenhet kan vi allt om renovering, montering och service av entreprenadmaskiner
  •  Vi har ett omtalat kundfokus och utför jobbet effektivt och smidigt
  • Vi erbjuder centralsmörjning som ser till att maskinerna behåller sin effektivitet

Renovering av Rototilt-tiltrotator i Stockholm

Vi erbjuder också reservdelar till Rototilt och kan ordna de flesta reparationer omgående i Stockholm. Vi tar hand om tiltrotatorer av alla märken och åldrar.

Om du inte riktigt vet vilka reservdelar du är i behov av till din modell, så är det ingen fara; vi hjälper dig att hitta rätt.

Vi reparerar & servar - i hela Sverige

Och skulle du inte ha möjlighet att komma till oss i Grums med din Rototilt, så kan vi hämta den åt dig eller så skickar du den med till exempel DHL. När din rototilt är klar skickar vi enkelt tillbaka den.

Centralsmörjning

De flesta maskiner och fordon har rörliga leder och lager. I dessa vill man inte få vare sig friktion eller slitage och centralsmörjning gör att maskinerna bibehåller sin effektivitet. Dessutom förlängs livslängden på maskinen, ingen manuell smörjning behövs och reperationstillfällena av söndriga smådelar minskas. Här kan du läsa mer om centralsmörjning »

 

Nyfiken på vad andra tycker om oss? Då får du gärna ta en titt på våra referenser ». Här visar vi uppdrag som innefattar till exempel påbyggnad av entreprenadmaskiner eller montering av pumpar till tiltrotatorer.