Centralsmörjning, partners och återförsäljare sökes

Vi kan med stolthet berätta att vi tagit fram ett system för centralsmörjning som mäter sig mycket bra mot de stora etablerade märkena i Sverige. Dit har vi kommit genom att använda kvalitativa delar och komponenter ifrån egen produktion samt delar ifrån framstående svenska och europeiska tillverkare. Dessa har vi på ett begåvat sätt lyckats kombinera till den bästa av funktioner. Våra högt ställda krav på att kunderna ska vara nöjda gör också att vi är innovativa och alltid försöker hitta den optimala lösningen i avseende av funktion, livslängd, slitage och totalekonomi. Vi vänder oss som exempel till: OEM kunder, importörer/generalagenter av maskiner av alla de slag, skogsentreprenörer, entreprenadmaskinsföretag, vattenkraft, gruvindustri och stålverk, mekaniska verkstäder samt pappersbruk. Dessa ger oss ständigt input så att vi kan utvecklas.

Partnes söker i hela landet

Maskintillbehör i Grums AB har tidigare arbetat mest i Värmland med omnejd men då många av maskinerna går runt om i hela Sverige och det är svårt att ha möjlighet att åka på alla problem som kommer upp så känner vi oss alltmer mogna att ta steget ut i övriga Sverige. Därför söker vi nu partners och återförsäljare som kan vidarebefordra allt vad vi kan erbjuda. Såväl försäljning, reservdelar samt service för centralsmörjning. Tack vare vår egen produktion och förädling kan vi erbjuda en jämn hög kvalitet till mycket konkurrenskraftiga priser vilket gör dig till en vinnare. Arbetar du redan med någon eller några ur ovanstående segment kan vi vara ett ekonomiskt alternativ eller ett bra komplement. Självklart så kan vi hjälpa er med att designa ert system för att få ett bra anpassat fungerande system och enklare montage med specialanpassade fästen till era maskiner.

Vårt mål är att bygga upp ett väl fungerande och effektivt försäljnings och servicenät. Vi tänker inte ge oss förrän vår branschnärvaro ger ”alla” möjlighet att få ta del av allt vi erbjuder. Är du den vi söker och i framtiden ingår i vårt team, har du alla förutsättningar att lyckas. Kontakta oss!