Reservdelar för centralsmörjning

För att nå vårt mål, att åstadkomma marknadens bästa centralsmörjningssystem, krävs en mängd mer eller mindre avancerade delar och detaljer. Dessa delar slits över tid och kan tyvärr även gå sönder vid oöm behandling och skador. Vissa delar är utformade på ett sådant sätt att de fungerar bäst inom en begränsad tidsram, medan andra kan hålla längre. Självklart är ju både miljön de monteras i och HUR det monteras, starkt påverkande faktorer i ett systems livslängd.

Reservdelar för centralsmörjning

Delar till centralsmörjning utvecklas konstant, nya typer av pumpar, kopplingar, slangar m.m. Vi arbetar ständigt med att hitta de senaste lösningarna för att få till ett väl fungerande montage av centralsmörjning på alla slags maskiner. Utveckling av nya typer av infästningar och skydd sker löpande för att kunna leverera en högkvalitativ produkt. Och ibland måste det tas fram speciella adapters för att kunna lösa en utsatt smörjpunkt. I Sverige har vi dessutom flera av världens hårdaste miljölagar, varför läckage kan ställa till onödiga utsläpp och orsaka kostsamma avbrott. Ett behov har därför uppstått av att få fram bättre och mera effektivare grejer till mer fördelaktiga priser.

Maskintillbehör i Grums AB tillhandahåller och levererar reservdelar och service för centralsmörjning till de flesta arbetsfordon och maskiner på marknaden. Vi har ett stort lager av reservdelar för att täcka de behov som kan uppkomma både akut och mer planerat. Vi har ett av den svenska marknadens starkaste utbud med kvalitetsprodukter, från handplockade europeiska framstående tillverkare. I de fall våra högt ställda krav på delar inte motsvarar utbudet tar vi fram egna delar och lösningar för att skapa det optimala sortimentet som passar våra kunders behov och krav. Vår förmåga till att anpassa våra produkter har blivit allt större och vi kan med stolthet säga att vi inte lutar oss tillbaka utan fortsätter utvecklas oavbrutet. Tack vare vår erfarenhet, produktkunskap samt brinnande intresse levererar vi produkter med en jämn hög kvalitet till mycket konkurrenskraftiga priser.

Tidigare har vi arbetat främst i Värmland och Mellansverige men nu riktar vi blickarna längre bort. Vårt mål är att bygga upp en av landets mest effektiva försäljnings och serviceorganisationer. Vi tänker inte ge oss förrän vår branschnärvaro ger ”alla” möjlighet att få ta del av det vi erbjuder. Om du är i behov av reservdelar till centralsmörjning så är det bara att kontakta oss!